След като изигра похотливо ченге от спецчастите в „Шменти капели”, Константин влиза в каста и на едноименния сериал, който ще тръгне през октомври по TV7.

Фолкидолът ще дуе мускули като спортист, който след 10 ноември изкарва джобните си като охранител в дискотека. Строявайки пийналата клиентела, той ще преследва музикална кариера.

„Иска да пее, но всички му се подиграват и така до деня, в който един баровец го чува как си тананика в тоалетната. Кани го да пее на сватбата на сестра му и там започват едни каламбури, бедна ти е фантазията!”, разказа за „Монитор” Влади Въргала.

Кадърът на „Ку-ку” е режисьор и сценарист на поредицата, чиито снимки започнаха преди три месеца в Плана планина.

В основата на сюжета е дребното хитруване с глобални последствия, а то ще се случва в три епохи - царска България, по комунизма и в наши дни. До средата на август екипът ще снима в Русе.

Мазето на местната библиотека вече е преврънато в щаб на руски командири, камера влезе и в кабинета на Буров. Междувременно текат престрелки между партизани и жандармеристи в село Сеславци.

„Екранният сезон е пролет, а навън е пещ! Актьорите тичат с ямурлуци и шаячни дрехи, едва завършват сцена заради жегата”, издаде Влади.

В „Шменти капели” ще видим още Йосиф Сърчаджиев като шеф на ЦК, който пере партийните пари от Москва в лихварската си къща. Картите на измамната гледачка Хортензия ще развее Латинка Петрова.