Новото парче на Константин ще бъде по текст на Лияна, това разкри самата певица в токшоуто "Открит микрофон" по радио "Сигнал плюс", пише signal.bg.

"Пиша текст на един много популярен изпълнител. Разбира се става въпрос за Константин. Аз съм човек с много идеи, но мога да пиша текстове само за хора, които познавам. Не мога да ти напиша нещо без да знам начина ти на изказ, без да знам какво ти е отвътре, без да знам как ще го изпееш, дали тази смешна фраза ще я поднесеш по един достоверен начин или дали някоя заигравка ще можеш да я пресъздадеш. Коце го познавам кажи-речи колкото себе си. Знам неговите изрази, знам неговите закачки и всичко това го включвам в този текст. Това нещо, което се опитвам да направя и е почти пред завършване, е все едно си пуснал Коце в рима, нещо такова" - обясни изпълнителката, която все по-често е изкушена и от писането на стихове за песни.

Лияна и Константин са първи братовчеди и са заедно от деца. И двамата са бивши спортисти, и двамата имат музикален талант, и двамата са сред популярните фолк изпълнители повече от десетилетие, но едва сега тя пише текст за него.

*Лияна

"Коце винаги ми е бил критерий за това дали едно нещо ще успее. Той чу в колата "Да я науча" и каза, че ще стане хит. Отидох му на гости и му пуснах няколко от новите ми песни, а той ми каза: "Браво бе, Лилянке! Ти ли ги пишеш тези тексчета". Казах му, че аз ги пиша, но ми беше неудобно да предложа да му направя един текст. Чухме песните как звучат и в дискотека и той ми каза: "Защо не ми направиш един текст?" Това е най-отговорното нещо, което някога са ми възлагали, защото едно е да пишеш за някой изпълнител, който не е чак толкова утвърден, а друго е да пишеш за изпълнител, от който очакват най-хубавото" - на мнение е Лияна.

Съвсем скоро Константин ще запише новия си сингъл и чак тогава ще разберем как се е справила Лияна с този първи текст за песен за своя именит братовчед.

"Песента е готова, само трябва Коце да влезне в студио и да я запише. Написах пет куплета, от които той да си избере два. Припевът е много силен и много бързо ще влезе в съзнанието на хората. Много е провокативен. Даже аз му казах: "Коце, не знам докъде си готов да изпееш нещо такова. "В началото направих нещо много хард, но той ми каза, че вече в повече му идва. Сега обаче крайният вариант е много хубав" - довери ни Лияна.