Александър Сано е най-вероятният победител в риалити предаването „Къртицата", пише „Всеки ден".

Единственият му опонент за парите и титлaта е Евгени Иванов - Пушката. Това разкриват залози в един от най-популярните комарджийски сайтове в интернет, в които фенове на шоуто играят за това кой ще е финалистът. С най-малки шансове е моделката Бориса Тютюнджиева.

От екипа на предаването разкриха обаче, че всъщност Косъма е малко вероятно да стигне до края на риалити шоуто. Причина за това е, че Сано няма възможност да стои още месец до финала заради неотложен ангажимент с чуждестранна кинопродукция. „Очакваме по някое време Сашо да направи така, че сам да саботира участието си, да провали някоя мисия, за да бъде изгонен от предаването и обявен за предател", коментираха запознати.

В същото време Пушката е силно решен да грабне титлата, а и няколко бона заедно с нея. Винаги гледа да се представи най-добре и не влиза в разпри и конфликти. Последния път обаче провали мисията и това го накарало да изпадне в бяс, защото мразел да се дъни. „След живото предаване, вече в Базата, е фучал, крещял, удрял, направо не бил на себе си", разказаха хора от екипа.

Най-вероятният човек, който ще излезе от шоуто следващата седмица, е Константин Воротнюк - Костя, коментират зрители на шоуто. Той вече си събрал достатъчно врагове, а и привличал все повече подозрения, че е саботьорът.

Междувременно голям скандал се е развихрил и между оцелелия от елиминациите Борислав и манекенката Бориса Тютюнджиева. След като изкара два дни в Изолатора в компанията на мишки и плъхове, мачото от Казанлък успял да изпълзи и да избяга от затвора си. Бесен на своите съквартиранти за това, че са го нарочили за Къртица, Боби се нахвърлил с обиди и ругатни срещи Бориса. Той бил толкова бесен, че само заради камерите, насочени към него, не скочил на бой на красавицата, разказаха от екипа.