Руса сексбомба се опитва да вкара в грехове фолкизпълнителя Константин.

Изкусителката е финалистка от последното издание на еротичния конкурс "Мис Плеймейт" и се казва Дениса Ставриева. 23-годишната мацка сама се похвалила пред приятелки, че е забърсала Коцето. Това се случило по време на купон в неговата дискотека в Студентски град.

Има скандална снимка, на която изпълнителят и плеймейтката са опасно близки. Двамата са се гушнали палаво и са допрели лицата си, докато блондинката навира застрашително езика си към Константин. С премрежен поглед и чаша в ръка чалгаджията очевидно изпитва приятен екстаз в компанията на еротичния модел.

Коцето ни най-малко не изглежда притеснен от факта, че е женен и има две деца от съпругата си Надя. Този месец семейството дори отпразнува първата годинка на сина си Александър, а през ноември дъщеричката Мариана ще стане на 6. Неотдавна в нощния клуб Коцето организира и парти изненада за рождения ден на жена си, като грабва микрофона и публично я обяви за "най-прекрасната съпруга". Дениса обаче е поредната златотърсачка, която се опитва да омае един от най-желаните мъже в попфолка. Самата тя не крие амбициите си да пробие в шоубизнеса като певица.

Родената в Перник хубавица е завършила народно пеене в музикалното училище "Любомир Пипков", има и бакалавърска степен по народно пеене. Именно в гимназията се запознава с друга бъдеща фолкзвезда - Фики Стораро. Двамата стават гаджета и спят заедно известно време, но днес са само приятели. Все още не е сигурно дали апетитната плеймейтка е успяла да направи Коцето и Фики баджанаци.

 Снимка: България Днес