Преди близо година всички погледи и фотообективи бяха насочени към херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл, която премина през зала „Джордж“ в Уиндзор, облечена с красивата си сватбена рокля на „Givenchy“. 344 дни по-късно, когато Меган представи първородния си син Арчи пред цял свят, тя отново заложи на рокля в бял цвят (символизиращ чистотата, невинността и новото начало) с коланче, което подчертаваше все още коремчето ѝ.

Роклята е дело на дизайнерката Грейс Уелс Бонър. Младата моделиерка е родена от смесен брак и е с майка англичанка и баща от Ямайка. Завършва престижно училище по мода в Лондон и създава своя собствена марка, в която прелага облекла и за мъжете, и за жените. За да изглежда по-елегантна и висока, Меган беше избрала обувки с висок ток в телесен цвят. Косата ѝ падаше свободно, без да е оформена в прическа. 

Преди раждането Хари и Меган обявиха, че искат момента с появата на първото им дете да много личен. Затова те не спазиха и един стар обичай - не показаха бебето веднага, след като то се появи на бял свят. Фоторепортерите не успяха да снимат как Меган излиза от болницата с новороденото. Вместо това родителите решиха да изчакат няколко дни и тогава да представят официално своя наследник.