Новата гостенка на репортерката ни Ива Атанасова в предаването ''Неудобно'' е притежателката на един от най-красивите гласове в България - Красимира Иванова.

Финалистката от последния сезон на риалити предаването ''Гласът на България'' разкри пред нас, че е открила таланта си в караоке бар, а в последствие е решила да се занимава по-сериозно с музика.

Чаровната блондинка споделя, че заради известната си сестра Нели Иванова, която спечели първото издание на риалитито ''Сървайвър'', често бива забърквана в интриги и дори е имало спекулации, че е платила за участието на Краси в шоуто. Тя отрече и информацията, че е имала връзка с шоумена Слави Трифонов, заради която се е ползвала с привилегии.

Какво се случи с Красимира след финала на ''Гласът на България'', чувства ли се като звезда, има ли някой до себе си и по какви мъже си пада, разочаровна ли е от клюките по неин адрес, защо според нея не е спечелила шоуто, каква е причината да избере Данчо Караджов за ментор и кога ще представи дебютното си парче, научете от видеото: