Криско се е държал неадекватно много преди да започне погрома в хотел в Горна Оряховица, за който писахме вчера.

Това разкриха очевидци на скандала, заради който рапърът беше арестуван за няколко часа. До пререкания се стигнало още преди началото на концерта, пише blitz.bg..“Качихме се горе в стаите, беше много студено, нямаше топла вода и се оплакахме на рецепционистката. Дойде шефката на хотела и ни каза: “Топло е". Стигна се до някакъв конфликт, имаше сдърпване. По-късно отидохме на площада, имахме участие, след това отидохме до Велико Търново, там купонясвахме, прибрахме се в пет и половина сутринта”, разказа Кристиан Белчев, PR на Криско.

Той обаче не си спомня за друг момент, описан от десетки недоволни фенове на рапъра. Докато той е на сцената, баща на момченце се приближава до него и моли за автограф. Вместо да се подпише, Криско започва да псува мъжа и му показва неприличен жест. Вбесен бащата и няколко свидетели решават да потърсят сметка на рапъра. Налага се да дойде полиция и да варди рапъра от “народната любов”.

Когато се връща рано сутринта в хотела, Криско и хора от компанията му, искат да наемат още една стая. Когато искат от тях да си платят предварително за нея, се разразява скандалът.

“Криско се беше поизнервил и просто блъсна една врата, която беше много паянтова, с обикновен прозорец, той се счупи и падна на земята. Качихме се в стаята, там също беше студено, Криско пак се изнерви и наистина ритна стената, получи се една пукнатина. Седим си в стаята, по едно време идва полиция, питат: “Кой е Криско?” Събориха ни на земята с белезници. Оттам ни заведоха в районното, хубавото стана, че се държаха добре с Криско, стояхме там три часа, за да напишем обясненията. Поискаха от нас да платим фактура за 500 лева, с които да се покрият щетите, които сме нанесли. Като се върнахме в хотела, ни изгониха, държаха се арогантно”, разказва още Кристиян Белчев.

Репортер на Блиц потърси и представители на хотела. Тяхната версия обаче доста се различава от тази на рапъра.

“Не бяха адекватни, ясно е, дали е от алкохол или от нещо друго, не мога да кажа. С полицаите се държаха грубо, с нас също. Не му е лесно на този Криско, звездоманията го гони, та се тресе милият. Държа се много грубо, рецепционистката ни още е в шок. Искал е да влиза зад рецепцията, а там все пак държим парите. Хвърлял е по момичето предмети, ръката му беше срязана, дето е чупил стъкла. Всичко беше в кръв. Някоя от приятелките му го превърза”, спомнят си от хотел “Раховец”.

Срещу Криско няма да бъде повдигано обвинение. Той е пуснат от ареста след тричасов престой и даване на обяснения.