Без съмнение най-секси формацията на музикалната сцена у нас SuperNova - мащабен проект, който съчетава в една банда поп музика и танцова хореография - засне своя първи видеоклип към парчето „Винаги”, в което специален гост е един от топ БГ рапърите F.O., нашумял с хита си „Big Meech”.

Музиката е дело на най-успешния модерен продуцент Krisko Beats, който е помогнал и за текста на парчето заедно с българската певица с успехи във Великобритания – Rachel Row, писала за изпълнители като Мария Илиева, Любо Киров и Рут Колева.

Видеото е заснето в индустриален склад като SuperNova се преобразяват от мистериозни жени шпиони в парти момичета, а режисьор е Виктор Антонов.

Петте момичета, всяка от които с ярка индивидуалност, са избрани след сериозен няколкомесечен кастинг, провеждан от балет NOVA със специален консултант Бат Венци от Ъпсурт. Предизвикателството пред кандидатките било да се справят еднакво добре с танците и пеенето, а финалистките, от които е подбран окончателния състав са били над 15.

Продуценти на денс бандата са балет NOVA, които имат осемгодишна история на сцената, включваща работа с най-големите артисти у нас, безброй турнета, участия в концертите на гостуващи световни звезди, а освен това са носителки на наградата за най-добър балет за 2011 и 2012 във всички родни класации.

SuperNova вече подгряваха с лайв шоу американската мегазвезда Ciara, а с парчето "Винаги" стъпват здраво на музикалната сцена.