Най-скъпият футболист в света Кристиано Роналдо май е решил скоро да се задоми. Според португалското списание Lux той мечтае да има деца от настоящата си приятелка – руския модел Ирина Шейх.

Ослепителната красавица, която е модел на Армани, вече е разказала всичко за връзката си с португалския футболист на своите родители, които напълно одобрявали избора на дъщеря си и й били дали благословията си. Именно Ирина съобщила щастливата новина пред изданието, което публикува интервю с нея, пишат от Sportal. Двамата влюбени са на корицата на "Lux", а заглавието е повече от красноречиво - “Аз съм сгодена”.

Самият Роналдо, който в момента е с националния отбор в Южна Африка за Мондиал 2010, още не се е произнесъл по въпроса. Досега той се славеше като голям плейбой и едва ли някой може да предположи, че след едномесечна връзка португалецът ще реши, че иска да става баща.

От португалския вестник “Correio de Manha” научиха, че Кристиано Роналдо дълго се е борил за сърцето на зеленооката брюнетка. 24-годишната Ирина Шейх, която направи кариера като модел на бельо за Victoria's Secret и Intimissimi, е била преследвана от нападателя на Реал (Мадрид) цели четири месеца. Момичето упорито отказвало да му даде номера на мобилния си телефон,