Тазгодишните претендентки за титлата ,,Мис Плеймейт" са най-грозните в цялата история на конкурса - до това заключение стигнаха почитателите на подобен род еротични съревнования.

Момичетата, които желаят да се окичат с короната, се състезават по целулит, увиснали задни част и плашещо лице, пише ,,Всеки ден".

Напливът на желаещи за бърза и лесна слава намалява с всяка изминала година. По-голямата част от явилите се възприемат конкурса като шанс да си оправят живота и да излязат от мизерията. Те целят известност, лъскав живот и намиране на богат спонсор, който да ги глези и да им купува скъпи коли и дрехи.

В интернет пространството също бяха потресени от визията на плеймейтките. ,,Ужасни са! Отявлени грозотии. Ако ги срещна, после ще имам кошмари в продължение на месеци, коментираха не без основание в социалните мрежи.

Дори бивши носителки на титлата скочиха на кандидат-плеймейтките. Златка Димитрова, която се окичи с лентата на ,,Мис Плеймейт" за 2009 г. изригна в профила си в социалната мрежа срещу грозниците.

,,Определено качеството на момичета за конкурси пада стремително надолу, както и всичко останало! Спомням си през 2009-а, когато участвах и аз на този конкурс, момичетата бяха много красиви и имаха излъчване, което сега липсва. Усмивката е важна, не само да си начупите муцунките! Колко тъжно... а за телата да не говорим! Е, приятели, насладете се на новите претендентки за титлата „Плеймейт". Не че е кой знае какво да се окичиш с нея, титлата не прави човека, но поне нека се спечели от достойна девойка!", написа брюнетката.

Мнението й на мига бе харесано и подкрепено от стотици хора, като някои от тях бяха дори по-крайни в изказванията си. Определения от рода на „крокодили", „страшилища" и „извращения" бяха сред най-скромните обиди. Решението на журито тази година ще бъде много трудно, защото трябва да избира измежду увиснали телеса, грозни муцуни и неподдържана кожа.

,,Кой е допуснал тези момичета до кастинг за „Мис Плеймейт", дето уж се смята за един от престижните еротични конкурси у нас? Как е възможно дори да излъчват подобна излагация?!", не могат да си отговорят на тези въпроси фенове на ,,Плейбой".

Сред претендентките се откроиха няколко момичета, но не с красотата си. 27-годишната Дани от Дупница, която е сред най-амбициозните да спечелят короната, е от ромски произход. Преди години мургавата Йорданка е изкарвала прехраната си чрез най-древната професия - продавайки тялото си. ,,В цяла Дупница я знаят. Проституираше на главен път Е79, и то за жълти стотинки. Тя е от бедно семейство, но това не я оправдава за избора й да тръгне по този път", издават местните хора. Навремето Дани е изглеждала много по-различно, но посредством богати спонсори си избелва кожата, изрусява се и прави множество корекции по тялото си, издадоха съседи на ромката.

След промените и заради срамното си минало кандидатката за лесна и бърза слава не е стъпвала в родния си град от години. Мис Плеймейт ще бъде избрана в края на месеца от читателите на ,,Плейбой".

а след като ги разгледате споделете с нас коя е вашата любимка! За целта гласувайте в анкетата по-долу или оставете мнението си в коментарите.