В „Тази неделя" Лора Крумова беше навлечена като за зимен курорт, пише Blife.bg

Няколко ката дрехи и плетени яки създаваха усещането, че операторите се затрудняват да съберат водещата в кадър. Гримът й също беше нескопосан, като лицето и беше поне два тона по-тъмно от шията.

Само преди ден в „Тази събота" положението не беше по-различно - отровнозелени цветове, наметала като пончо бяха възможно най-неподходящата комбинация за сутрешно предаване през уикенда.

Всъщност, повечето от колегите на Лора са заприличали на герои от филма „Голямото плюскане".

Особено комично изглежда Ани Цолова в сутрешния блок в компанията на екранния си партньор Виктор Николаев,



който освен че няма никакво присъствие, се чувства някак притеснен от габаритите на Ани, която изглежда като негова леля.

Водещата на сутрешните новини Марияна Векилска също не остава назад и се е наляла здраво. А неподходящите за фигурата й тоалети подчертават елементи, които зрителите едва ли се радват да гледат.

Култовата за бТв водеща Ани Салич също явно е почитателка на добрата храна, но за разлика от младите си колежки се опитва държи фронта и не влиза съвсем в тяхната категория. Тя е безспорно хубава жена, но често стилистите я докарват като домакиня, която се е наконтила за фирмен банкет.


Екранният й партньор Юксел Кадриев никога не може да изненада зрителите.

Той създава усещането, че от години носи само един костюм, една риза и една вратовръзка. Проблемът на Юксел е не толкова във външния вид, а в личните драми и слухове за сексуалната му ориентация. Това видимо му се отразява, което го прави скован и несигурен на екрана.

В екипа на бТв все още има кадри, макар и много малко, които стават за гледане

- поне на синия екран. Най-приятна, безспорно, е визията на крими репортерката Миролюба Бенатова, която си навлече гнева на футболните фенове и националистите заради пристрастност по случая "Катуница". Постоянните обиколки по най-горещите места и събития явно я поддържа в тази прекрасна форма. Няма как да кажем на хубавото лошо.

Потърсихме за коментар и топ дизайнерката Албена Александрова:

"Във всички телевизии водещите се обличат много неподходящо, факт е. Особено в бТв, където по-голямата част от жените са доста обемни. Като към това прибавим и разни плетени елементи - абсолютно забранени за телевизия, нещата стават страшни.

Постига се някакъв „лелински тип" водеща.

Визията на хората от екрана трябва да е съобразена с осветелнието, декора, та ако щеш и с темата на предаването. По един начин се обличат спортните журналисти, по друг - момичетата от времето, водещите на централните емисии и т.н."

Много има какво да се променя по екранния образ на водещите, който, за съжаление, във всички медии е не особено приятен, с много малко изключения", анализира стилистката.