Светската репортерка на предаването „Папараци“ – Лили Ангелова, която през изминалия тв сезон се подвизаваше под прозвището „Клюкарката“ и през настоящия ще влиза именно в тази си роля.

В първото предаване, което се излъчи миналата неделя по btv, тя бе просто хроникьорка, но се оказа, че на зрителите им липсва конкретния й образ.

„Приятно съм изненадана, че аудиторията симпатизира на инфантилното ми превъплъщение в „Клюкарката“. Това се харесва и се гледа. От мен се иска да поднасям случващото се в родния шоубизнес с ненатоварваща сериозност, а напротив, с известна доза хумористично поднесена критика. Влизам в роля, която е заложена в концепцията на предаването и се радвам, че по този начин дори развивам професията си на актриса“, споделя откровено Лили.

Тя разкрива и че никога не е имала и продължава да няма амбиция за собствено предаване, тъй като за нея журналистическата професия не е нейното амплоа, а пречупва телевизионните си изяви през призмата на актьорското майсторство, в което иска да се развива.