Линдзи Лоън е на ръба на фалита, разкриват нейни приятели. Според близки на звездата тя била доста затруднена, когато трябвало да плати последната си гаранция в размер на 300 000 долара.

„Линдзи е в окаяно финансово състояние, цял късмет беше, че успя да събере толкова пари, за да я пуснат от затвора. Заради всичките й проблеми с алкохола и наркотиците, кариерата й напоследък изобщо не вървеше, а това естествено се отрази и на банковата й сметка, в която от доста време не постъпват никакви средства“, издал приятел на Линдзи Лоън, писа bliasak.bg.

„По едно време семейство Лоън си мислеше, че щерка им ще остане дълго в затвора, защото нямаха пари да й платят гаранцията. Не е тайна, че Линдзи има нужда от финанси. Тя изкарва повечето си средства от историите за себе си и снимките, които продава по разни списания, но това не може да се сравнява с хонорарите, които получаваше, когато се занимаваше сериозно с актьорство“, допълнил близкият на звездата.

„Истинският проблем на Линдзи е, че тя харчи всяка стотинка, която изкара. Постоянно си купува нови маркови дрехи и обувки. Няма човек, който да може да я убеди, че на този свят съществува нещо, което тя не може да си позволи. Пристрастена е към шопинга почти токова, колкото към наркотиците“, заключил мъжът.