Тя е най-известна с пиянските си изцепки, безкрайните партита и любовните драми.

Но сега, Линдзи Лоън е решила да изчисти репутацията си, конкурирайки се по социална ангажираност с Анджелина Джоли.

Актрисата обяви плановете си да се завърне в Турция, където по-рано тази година тя беше на посещение, за да помогне на децата бежанци от Сирия.

„В момента решавам дали да се върна в бежанския лагер в Антеп, като това ще се случи по време или след Нова Година - каза 30-годишната Линдзи пред изданието Page Six. - Датите не са фиксирани още. Зависи от това какво е положението в Турция след терористичните атаки в Истанбул. Не че нападенията ме спират или са ме спирали да помогна на страдащите, на тези, които се нуждаят от помощ най-много“.



Звездата обясни още, че желае да използва славата си в помощ на сирийските деца бежанци.

„Семейството ми липсва много – сподели още Лоън пред Page Six. - Но те много ме подкрепят и разбират, че основният ми фокус е бизнесът, писането и снимките на новия ми филм. Още повече ме интересува и работата ми с бежанците“.

Споменатият от Линдзи „бизнес“ включва договора й с енергийна напитка, която тя е раздавала по време на визитата си в Турция и в момента разпространява в гръцки клуб, който е нейна собственост. Всички приходи от продажбите отиват в помощ на бежанците, пише Cosmopolitan.