Фолк дивата Лияна най-после каза заветното ''да''. След дълго увъртане братовчедката на Коцето най-накрая се съгласила да се омъжи за годеника си Махмуд Йозджан.

Сватбата е планирана за есента, а певицата вече трескаво си търси подходяща булчинска рокля из столичните бутици.

Пред приятелки Лияна споделила, че церемонията ще бъде в Турция, тъй като Махмуд не може да влиза в България. Бизнесменът е обявен за издирване и ще бъде арестуван незабавно стъпи ли у нас. Въпреки че обвиняват бащата на дъщеря й Дениз в трафик на дрога, Лияна не се бои да се обвърже с него официално. Изпълнителката обаче няма да приеме исляма с брака си, нито смята да възпитава в него дъщеря си.

Изпълнителката доста дълго време увърташе темата за брака, но миналата седмица най-после приела да се омъжи за любимия си Махмуд. По време на последното си посещение в Турция, Лияна най-накрая му казала тъй чаканото ''да''.

Засега подробностите около сватбата не са известни, но според запознати, церемония ще се проведе в Истанбул. Младоженците планират пищно парти, на което вероятно ще присъстват много от родните фолк звезди, пише kliuki.bg.