„Наскоро ми се случи да ми съобщят, че имам направена магия“, призна фолк певицата Лияна.

Тя обаче не се притеснила особено, тъй като по думите й не вярва изобщо в магии.

„Замислих се само, защото ми го каза човек, който в никакъв случай не се занимава с такива сатанински неща, а е много навътре в духовното, изследва енергийното ниво на човека - той ми каза, че имам лоша намеса. Аз съм много здрава, спортувам и живея природосъобразно, а тази година ми се случи много често да боледувам. Всяка една лоша мисъл и чувство, което са изпратили към мен, са ми се отразили на аурата“, сподели Лияна пред bliasak.bg..

Преди няколко месеца пък жълтата преса набеди певицата за вещица, след като заради нея футболистът Благой Георгиев заряза бременната си приятелка Христина.

„Така е, набедиха ме, че съм вещица, но аз пожелавам на всяка жена да носи магията в себе си, така, както аз съм успявала през годините относно мъжете в живота ми. Самият живот, самата любов, всичко това е една магия - да предразполагаш човека до такава степен, че той да се чувства опиянен от удоволствие, че прекарва този миг с теб. Пожелавам на всеки да го може и съм благодарна, че хората около мен са го усещали“, заяви Лияна.

В момента тя си е дала почивка от сценичните изяви, за да прекара няколко седмици с годеника си Махмуд и дъщеря си Дениз.