След като впечатли читателите с фотосесията си в четвъртия брой на Mr.BiG, Лияна бе и звездата на едно от най-горещите партита на изданието, състояло се в четвъртък, 24-ти март в наскоро открития и набиращ все по-голяма популярност Руски клуб „Большой”.

Певицата очарова гостите на събитието, организирано от NG Partners, с някои от най-големите си хитове и няколко руски шлагера.

Нейните изпълнения се редуваха със специално руско караоке, в което се включиха собственичката на салони „Магама” Вили Боршукова, дизайнерката Нели Борисова и тенорът от формация „Уникалните гласове” Георги Петров.



Той впечатли всички с изпълнението си на „Очи чёрные” и заслужено си спечели бутилка водка „Большой”.

Останалите награди за осмелилите се да излязат на сцената бяха предоставени от Cycle Lounge, пури Don Corleone и мебелни салони “Varano”.

Печелившите бяха аплодирани от представители на българския и руския бизнес елит и от популярни личности като Юлияна Дончева и Станислав Недков-Стъки, Олга Ускова, Наталия Караянева, Аглика Павлова и Виден Георгиев, Стайко Стайков, певците Краси Аврамов, Стоян Петров и Владо Димов.



Малко по-късно организаторите на събитието, техните партньори и част от гостите продължиха купона в шоу бар No Limit, където атмосферата стана още по гореща с мъжкия и дамски стриптийз от програмата на заведението.

Издателката на списанието Ваня Ханджиева не само се забавляваше на купона, но и сподели с вълнение, че с нетърпение очаква партито за следващия брой, което този път ще бъде извън столицата. Тя издаде още, че и на следващата корица ще видим изпълнителка, но този път от друг музикален жанр.

Вижте снимки от събитието:

Вижте фотогалерия:

Парти по случай 4-ти брой на сп. Mr.BiG