Лияна организира приказно парти за рождения ден на дъщеричката си Дениз.

Приятелите и съучениците на вече 10-годишната сладурана участваха в маскен бал, концерти и различни игри.

На партито се появи и Константин, заедно със съпругата си Надя и малката им наследница Мариана. Те подариха на рожденичката нежно медальонче в розово. Дениз бе зарадвана и с много други подаръци като красива кукла, плюшени играчки и книги.

Самата Лияна изненада дъщеричката си с триетажна торта, украсена с шоколадов микрофон, защото Дениз вече върви по нейните стъпки и мечтае да стане певица. Рожденичката е сред солистките в училищният хор и обра аплодисментите с отлично изпълнение на хит на Селена Гомез.

Приятелите й също се изявиха на сцената и на фона на популярни песни като "Макарена", "Ai Se eu Te Pego", "Asereje", всички деца пяха и танцуваха в продължение на няколко часа.

Партито продължи и с много атрактивни ролеви игри, включващи даже имитация на Майкъл Джексън и "лунната" му походка, както и бийтбокс.

Лияна не се сдържа и също участва в някои от игрите за радост на децата, а всички други родители също се забавляваха страхотно и подкрепяха малките. Дори прабабата на рожденичката - Лили, смело припяваше и се радваше наравно с децата.

След като Дениз духна свещичките, развълнуваната Лияна призна, че това е най-щастливият й ден, а малката Дени е най-голямото й съкровище, пишат от signal.bg.