Луиза беше гадже на Явор Бахаров в продължение на 2 години, но от няколко месеца в арт средите се шушукаше, че любовта им е минало - пише „Уикенд".

Наскоро Григорова признала пред няколко близки приятели, че двамата с колегата й, се разделили отдавна, но заради рекламата на сериала и многото общи ангажименти, запазвали мълчание за това пред пресата.

„Имам договор, който ми забранява да казвам, че съм разделена с него. Но той вече изтича" - многозначително казала Луиза пред приятелки.

Причината красавицата да бие шута на къдрокоското не се разкрива, но запознати винят за това неговия опърничав характер. Актьорът от „Стъклен дом" преди време бе хванат с марихуана, но дори след това предупреждение от властите не укротил буйния си нрав. Опитите на Луиза да го вкара в правия път също не се увенчали с успех и манекенката решила да бяга, докато е време.

Още от миналото лято папараци хванаха Луиза да се натиска пред НДК с млад мъж, който не е Явор. Тогава обаче и двамата актьори се клеха, че са заедно, явно подучени от продуцентите на сериала, пише kliuki.bg