Бившата асистентка в „Сблъсък” Алина Дуарте попари за втори път любовните мераци на Любен Христов, който нашумя покрай „Музикална академия”.

След като отпадна от шоуто, татуираният певец привлече вниманието на медиите не с песен, а с личната си история, която включваше и кариера като наркодилър.

През последните дни таблоидите го вкараха във връзка с Дуарте, която преди да стъпи на ринга на легендарното предаване, завърши руска филология, остави един брак зад гърба си и мина през дузина пластични корекции.

Христов се жегна от спекулациите за отношенията им и разголи душата си във Фейсбук.

„По повод появилата се информация за връзката ми с Алина: тя е най-прекрасната жена, с която някога съм имал честта да бъда! Освен външната си красота тя носи в себе си характер, стил и класа от вид - непознат за повечето “кифли” в тая държава! Интелигентна, фина и адски прозорлива - тя е еталон и пример за повечето млади жени тук! Бях влюбен до абсолютно вманиачаване в нея! Уви, не бях дорасъл, за да заслужа подобна връзка! Взимах наркотици, напивах се (знаете си ме) и тотално пренебрегнах връзката ни в етапа, в който най-много трябваше да й обърна внимание! Затова я загубих!”, обясни певецът.