Любо Киров няма да се появи в следващия епизод на X Factor, а неговото място в журито ще бъде заето от колегата му Дони.

Причината певецът да напусне шоуто е негов работен ангажимент, който възпрепятства участието му в поредния ден на кастинги. Все пак той ще се завърне за тренировъчните лагери, на които участниците ще покажат най-доброто от себе си, както във вокално отношение, така и в ритмично.

Неочакван поздрав ще получи Мария Илиева в утрешния епизод на X Factor. Хитът й с Криско „Видимо доволни” ще прозвучи в различен аранжимент от не кой да е, а от участничка, която спокойно би могла да бъде наречена „талисманът“ на шоуто.

Нейното изпълнение ще провокира чаровната съдийка и тя дори ще затанцува под ритъма на парчето. Въпреки сериозната си възраст, „Царицата на кастингите“ - 63-годишната Валентина Тошева, ще се яви за трета поредна година пред журито с надежда за място в шоуто. Дали непреклонния й дух този път ще я доведе до победа, зрителите ще разберат утре вечер от 22:00 ч. по Нова.

На сцената ще се появи и участник, който ще върне Саня в близкото минало, карайки я да възкликне: „Ще ти призная, направих грешка и страдах за това“. След миналогодишното отпадането в етапа Къщите на съдиите, Траян ще се завърне, за да докаже на журито и на себе си, че този сезон трябва стигне до големите концерти.