Звездата е планирала кратка почивка след напрегнатия си график около участия в риалити формати и концерти по Коледа и Нова Година.

Изпълнителят на „Имам само теб“ до момента никога не е показвал пристрастия към екстремни изживявания. Нито пък някога се е замислял за това да научи тайните на дайвинга. Но сега, когато ваканцията чука на вратата, Любо решил да изкара един курс. И потърсил своята колежка и приятелка Алекс Раева - майстор на подводните приключения. Той изслушал всичко, което тя му обяснила - как да се държи, когато се гмурка, и дали трябва да носи специална екипировка.

Като човек, отговорен към всичко, което върши, Киров направил справка какви животни се срещат във водите на Атлантическия океан. Там се намира и остров Ланзароте.

Наред с вълненията около новата дестинация, Киров се радва и на специалния апарат HERO3+ за снимане под вода. Любо показа техниката и в социалната мрежа. Веднага се намериха хора, ползвали джаджата, които му обясниха, че тя е доста стабилна, пише "Монитор".

Единственото условие било да се запаси с най-издръжливите батерии. Шегаджии поясниха, че имало и опция, ако се измори от гмуркане, да потопи апарата и той ще снима сам.