Бившата годеница на Христо 100-те манекенки и любовница на футболиста Благой Георгиев, се е върнала към старата си професия, пише bliasak.bg.

След като завъртя главата на Сираков, който дори и предложи брак, Биляна Евгениева рязко си вдигнала самочувствието и започнала да обяснява, че вече имала по-високо ниво и не можела да продължава да танцува в клубовете, разказват нейни колежки.

Точно в същия период брюнетката успя да завърже и краткотрайната си афера с Благо Георгиев, която стана достояние на медиите, след като лично Евгениева се обадила на папараци, които да ги заснемат. Така тя смятала, че ще се сдобие с още по-голяма популярност, която пък от своя страна ще й донесе нови запознанства със заможни и известни мъже.

За нейно съжаление обаче нещата не се развили точно така и бързо след като отминал шума около връзките й с Христо Сираков и Благой, вече никой не се сещаше за еротичната танцьорка. Обстоятелствата принудили брюнетката да се завърне към професията си, за да може да изкарва пари и евентуално отново да попадне в полезрението на някой сгоден и финансово обезпечен мъж.



Шоуто, в което участва Биляна, било изцяло на еротична основа. Няколко знойни мацки се събличали дибидюс и започвали да пресъздават софт секс сцени пред всички присъстващи в заведението. До крайности не се стигало, но пък момичетата без проблем демонстрирали прелестите си и показвали вулгарно поведение, разказват очевидци.

Сн. Фейсбук