Люси Дяковска призна, че е влюбена отново и дори се показа с огромен пръстен. Дали тя се е сгодила за новата си приятелка Марсела, Hotnews.bg не знае, но категорично може да се твърди, че българката лети на крилите на любовта. „Това е специално време за мен, моята душа и моето сърце! Живея най-красивите дни в живота си и ще бъда с невероятните си жени @sandymoelling @nadjabenaissa @jessica_wahls. Животът ми даде уникалната среща с @marcella_dsz, ти жена, която върна светлината в живота ми и ме направи най-големият й фен!“, сподели Дяковска в социалните мрежи с шахтаг любов.

„И не... това не е сън!“, радва се певицата, която веднага бе засипана с благопожелания за още много радост и щастие в живота от свои почитатели. Както вече стана ясно, новата приятелка на плевенчанката Mapceлa дopи yчacтвa в ĸлипa ĸъм cтapaтa/нoвa пeceн нa гpyпaтa нa Люcи – Nо Аngеlѕ – Ï’m ѕtіll іn lоvе wіth уоu”. Bъв видeoтo двeтe c Люcи ce oтдaвaт нa дocтa гopeщи лacĸи, ĸoитo ce cлyчвaт нe caмo пpeд ĸaмepитe, нo и в личния им живo. Явно Дяковска ще остане да живее в Германия при новата си любов, която е модел и козметик. Заради смъртта на майка си Люси дълго време живя в Плевен, където изкара пандемията, но очевидно втората й родина Германия отново ще се окаже неин дом.

Изглежда Марсела не винаги си е падала по собствения си пол, защото има две деца – момиче и момче, които много приличат на нея, само че са с по-тъмна кожа и очевидно имат африканска кръв. Децата на моделката също вече се изявяват в рекламни клипове. 
Приятелите на Люси се надяват, че тя най-накрая е попаднала н свястна жена. Досега 45-годишната звезда е имала много любовни разочарования, като най-известната й връзка е с брадърката Камелия, която изостави певицата заради дъщерята на Йорданка Христова – Ивана.

Миналата година се заговори, че Дяковска се е сгодила за софийската си любима, с която се залюби малко след като се раздели с Камелия. Двете дами деляха общо жилище в продължение на години, но преди няколко месеца Люси замина за Германия заради рестарта на групата „Ноу ейнджълс”, с която преди години започна световната й кариера. Най-вероятно покрай проекта е срещнала Марсела и се е влюбила в нея.

„Преди години ме изнасилиха пред дискотека в родния ми град Плевен. Случката тогава не остави негативно петно в мен”, разкри певицата Люси Дяковска. „Трудно ми е да обясня защо, но някак си го приех и успях да го преодолея”, връща се в спомените си изпълнителката, която е категорична, че избора й на сексуална ориентация няма общо с мрачното събитие.