Миналия месец Люси Иларионов, току-що подписал договора си в "Дансинг старс", застава пред огледалото в залата за тренировки и си дава обещание скоро да свали най-малко 70 кг от теглото си.

Не помни как точно е напълнял. Факт е обаче, че от 2000 г., когато се разделя с момчетата от бандата "Ъп даун", той е качил 86 кг. Който го познава, е наясно, че причината за това не е болест.

Иларионов дори няма личен лекар. Ако се разболее от грип, се лекува с обичайните разтворими прахчета, предписани от фармацевт.

"Просто от дете съм предразположен към това. Още 6-годишен бях едър", е едно от обясненията му.

Тогава заради по-пухкавите му пръсти на ръцете една учителка по пиано не го взема в класа си. И родителите му го записват на уроци по цигулка.

Но някак неестествено изглежда напълняването му дори и за близките му, и за хората, които го знаят от активния му период, когато се занимава с музика.

Между другото, той е републикански шампион по танци, печели и първо място на турнир по фрий денс - стил, който съчетава класически, модерен балет и хип-хоп. По това време вече има три операции на дясното коляно.

Първата е през 1994 г. след тежка контузия по време на танцово състезание. Тогава коленната му става е увредена и му премахват киста на менискуса, пише в. "24 часа".

След това има плика синдром - прегъване и подуване на сухожилията, които се получават от продължително натоварване и много болят.