Лют скандал между жените във "ВИП Брадър" докара до истеричен рев бизнесдамата Ваня Червенкова.

Причина за сълзите станаха думите на социоложката Мира Радева, която я упрекна, че не дава адекватни съвети на боркинята Станка Златева за личния й живот. "Ти си мъжът в тази връзка. Много го потискаш", каза Ваня на Мира, а спортиската я подкрепи: „Вярно е, Мирче, много го стискаш за гушата, бе“, допълни Станка.

Социоложката се оттегли в другата стая, за да изплаче на певицата Ирина Флорин огорчението си от чутото. "Ама тая интерпретация е много невярна - че съм го смазала. Не познават нито мен, нито Иво, за да се месят в моя личен живот", ядоса се тя. И нападна задочно Станка - че била опака, а не личало на лицето й. После пък жегна Червенкова, че била пълен провал в личния си живот, пише ''Всеки ден''.

"Писна ми 10 години да слушам едно и също – че съм силна жена. А аз съм сама", изплака Ваня. "Много е гнусно! Това, че съм сама в живота, кого касае? А това, че са стреляли по мен...", редеше през сълзи Ваня. И през сълзи посъветва световната шампионка по борба да не слуша съветите на Мира Радева. Станка напразно се опитваше да я успокои. Сълзите на Ваня накараха всички да обърнат гръб на социоложката, която се оказа като в небрано лозе. Накрая бизнесдамата намери сили да каже на Мира, че й прощава.

„Аз на убийците съм си простила, че на теб ли няма да простя“, й каза тя. Но думите й не успяха да убедят никого, че краят на конфликтът между двете е факт.

По-рано в Къщата пък се разигра любовна сцена. Попфолк певицата Лияна изглежда влюбена в боксьора Тервел, след като реши да му покаже искрена ревност.

Пред камерите на "ВИП Брадър" тя се отнесе като силно обидена към спортиста, защото е предпочел Йоана пред нея в една от вчерашните мисии. И подхвърли многозначително: "Нали знаеш, че във всяка история чист е мъжът".

Певицата си призна чистосърдечно, че наистина се е почувствала пренебрегната от Тервел. Той пък й отвърна, че си прави грешни изводи и се оттегли преди началото на дългите обяснения от хубавицата.