Парис Хилтън влезе в къщата на "ВИП Брадър". Приятелят няма да участва в риалитито.

С десетина куфара - повечето черни, но и два искрящо розови с анимационни картинки, кацна Парис Хилтън на ВИП терминала на летище София по-рано днес. С нея беше и гаджето , испанският модел на бельо Ривър Випери, който очевидно странеше от фотоапаратите.

Затова пък богатата хотелска наследница позираше усмихната и дори усмиряваше охранителите, които блъскаха напористите фенове. "Много се вълнувам, че съм в България за първи път. Ще остана няколко дни", каза Хилтън на събралите се журналисти. Докато те я дебнеха с вдигнати апарати пред ВИП-а, тя надничаше зад едно перде и ги снимаше отвътре с червения си мобилен телефон.

Парис Хилтън пристигна от Милано, където представи новата си колекция обувки и чанти. Минути след като кацна в София, публикува в туитър снимка на българското знаме и герба.

На летището я посрещна като репортерка на Нова тв и Ива Софиянска, която е бременна в седмия месец.

Бременната Ива Софиянска, която беше дошла да интервюира звездата.

Заедно с нея в шоуто са още 8 участници - Ирина Флорин, боксьорът Тервел Пулев, футболистът Стойко Сакалиев, певицата Йоко Захариева-Йоана, руският еротичен модел и актриса Еделвайс, бизнес дамата Ваня Червенкова и семейството Анна Янова Катуър и Джеред Катуър. Тя е певица, работила със Стиви Уондър и Шака Кан.