В събота в „Асарел Арена“ в Панагюрище баскетболният „Левски Лукойл“ победи „Берое“ (Стара Загора) със 70:61 и спечели Купата на България за 13-и път в своята история, но за първи път от 6 години насам. За да отпразнуват този триумф момчетата и тяхното ръководство избраха The 1 Exclusive в София. Купонът им съвпадна с патриотичната вечер, която клубът посвети на Националния празник 3 март.

Още отвън на фасадата ги посрещаше голям светлинен трибагреник, целият персонал беше облечен в народни носии, а на сцената излязоха „Космическите гласове“ с диригент Ваня Монева. Майката на Мария Илиева показа, че може да владее не по-малко добре от своята дъщеря публиката в нощно заведение, защото няма българин, чието сърце да не потрепва от родния ни фолклор. А The 1 Exclusive е единственият клуб, който си позволи тази смелост толкова да разчупи рамките, че вместо обичайните ритми да предложи на гостите си „Вечеряй, Радо“, „Седнало е Джоре, дос“ и т.н.


Както останалите гости, така и шампионите, наред с треньора им Тити Папазов, оцениха по достойнство изпълненията и искрено се забавляваха. „Сините“ имаха още един повод за наздравици – рожденият ден на техния президент – Тодор Стойков. Точно на 3 март баскетболната легенда стана на 42, а The 1 Exclusive не пропусна да го поздрави с торта и фойерверки.