Веселин Плачков и Мариана Попова посрещнаха без настроение Коледа и нова година. Звездното семейство не усети нищо от празниците, защото бе заето да обгрижва бебето си. Според запознати лошото настроение във фамилията се дължало и поради факта, че актьора не е получил целия си хонорар за участието му във "ВИП Брадър". С парите театрала възнамерявал да оправи куп борчове и финансовото си положение в момента, но заради доброволното му напускане на Къщата в Нови хан, се разминал с плановете си.

Припомняме, че Веско имаше остър конфликт с гримьора Валентин Кулагин, който дори хвана за гушата. В последствие тримата с Божана бяха затворени в т.нар. лудница на формата. Там обаче актьора не издържа и няколко часа. Така доброволно си тръгна от шоуто, а според договорните им отношения, това означава, че няма да получи и стотинка от уговорения предварително хонорар.

Дъщеричката му от Мариана Попова - Екатерина се роди, докато татко й участваше в последното издание на риалити шоуто ВИП Брадър.Затова малката била идеалното оправдание, че семейството няма да празнува празника. „Вкъщи сме си бяхме и на Рождество, и на Нова година. Сега цялото ни време е посветено на дъщеричката ни. Случва се с Мариана да спим по два-три часа на ден заради щерката, затова и нямах никакво желание за празнуване”, сподели в началото на 2019-а екранният Левски.