Мариана Маринова се завърна от Латинска Америка, където бе част от журито на престижния конкурс Мисис Венецуела 2010.

Бившата тв водеща прекара дълго време там и успя да завърже ценни контакти с представителите на организацията Мисис Венецуела. Мариана стяга конкурси през 2011 заедно в сътрудничество с тях.

Едва пристигнала в София амбициозната блондинка започна работа по организацията на първият по рода си конкурс Best Erotic Model 2011, който ще протече под формата на мюзикъл със сюжет и главни герои. Мариана организира конкурса заедно със създателката на кабарето Hot Heels - Елена Костова, която е актриса и в момента се дипломира по специалността “Психодрама” в НБУ.

Под съпровод на изпълнения на живо на поп певицата Пламена, кандидатките ще се разходят на сцената в най актуалния столичен клуб Night Flight на 27 януари. Освен момичетата в зрелищният спектакъл ще се включи и професионален балет.

Победителката ще отнесе престижни награди и ще се окичи с титлата Новият еротичен модел на България. В журито на конкурса ще се включат популярни лица от шоубизнеса и едни от най-горещите моделки в България.

Мариана Маринова, която държи правата и за конкурса Мис Силикон, е подготвила много изненади за публиката, която ще остане без дъх от грандиозното шоу.