Фолк певицата Мария и екс-водещата Вихра се пуснаха без грим.

Луксът, който малко известни личности у нас биха си позволили, обаче струваше скъпо на една от тях.

На коя ли? На по-суетната, разбира се! Докато бившата Отчаяна съпруга не за първи път се показва без макиаж и сме свикнали да я виждаме в снимки от ежедневието, певицата никога не си позволява естествен вид.

Мария редовно фотошопира снимките си, всеки ден ходи на професионален грим и публикува основно профи фотосесии.

*Мария

*Вихра

В неделния ден обаче миньончето сглупи да се пусне без грим и бе засипана от критики и негативни коментари. Потребителите на фен страницата й толкова се активизираха, че Мария не можеше да смогне да три коментари, пише hotarena.net. „Леле, можеш да докараш удар на някого в този вид, направо ме разтрепери“, „Ще сънувам кошмари“, „Помощ, разсекретиха снимки на извънземно“, бяха само част от злобните отзиви в мрежата.

Покрай Мария го отнесе и съпругът й Християн Гущеров. Тя публикува фото на огромен снежен човек, който са направили в двора и подигравките не закъсняха: „Това мъжът ти ли е?“.

На фона на гаврата си Мария, Вихра направо си получи комплименти за фотото без грим. Бившата на Иван Христов бе дори още по-дръзка, като се щракна с маската за лице. Дори тази снимка обаче не успя да стресне феновете.

*Вихра