Даниела Янков не покани на сватбата си своята добра приятелка Вихра.

Бившата жена на опосума Андрей се ожени в катедрала в Белград преди дни за актьора Стефан Бозурович.

На тържеството липсваше другата отчаяна съпруга Вихра Петрова.

Даниела и бившата на Иван водеха едноименната рубрика по Нова телевизия. Тя обаче им донесе повече от лош късмет. Първо Даниела и Андрей сложиха край на брака си, а после Иван и Вихра също се разделиха, пише bgdnes.bg.

Двете водещи твърдяха, че са останали повече от добри приятелки. Въпреки това Вихра не е била сред гостите на партито на сръбкинята. Причината е, че Даниела вече не иска да има нищо общо с предишния си живот в България. Янков често слушала по телефона оплакванията на Вихра от бившия й Иван и споровете за издръжка на дъщеря им Ава. Това я натоварвало, особено сега, когато е бременна в пети месец. Даниела решила, че не иска на сватбата си никакви негативни емоции и спомени за миналото.

"Не бях на сватбата на Дани, но това не означава, че сме приключили с приятелството си. Винаги ще сме си близки, свързва ни една особена топлота, която не може да бъде описана, тя може само да бъде почувствана", потвърди Вихра.

Екссъпругата на Иван също се опитва да започне живота си отначало. Тя има нов мъж до себе си, но все още не може да прежали предателството на бившия, който я заряза заради Ирина Тенчева.