„Жоро Игнатов е най-добрият адвокат, това е факт, но защо Иво не иска да даде пари за детето си, не разбирам?“, попита почитателите си в социалната мрежа Фейсбук екс водещата Вихра Петрова.

Брюнетката публикува линк към статия в Hotnews.bg, в която става ясно, че Иво Андреев се стиска да плати 500 лева месечна издръжка за сина си. Припомняме, че синоптикът на Нова има дете от спортната журналистка Виолета Асенова. За да си осигури парите, Виолета е наела адвоката на Вихра да я представлява в съда.

Прекалената загриженост на Вихра към темата обаче подразни феновете й. ''Защо се ровите в хорските работи....Нямате ли свои...! Клюкари, без работа!'', ''Не знам, защо точно Вие вярвате на подобни неща...'', избухнаха две дами под публикацията на водещата.

За да се оправдае, че рови в темата, Вихра реши да потвърди на 100% истиността на историята: "Жоро Игнатов е мой адвокат и най-добрият ми приятел, ако не беше истина щях ли да го постна на стената си ?".

С това обаче не успокои форумците, които я обвиниха, че ''плаче на чужди гробища!'':

"(...) Какво те засяга семейството на Иво Андреев? "Не слагай пръст във врата, която скърца". Не го ли усети на свой гръб, вмешателството в личният ти живот... Да не искаш да превръщаш страницата си в махленска...?", разярено попита потребителка. Друг пък я упрекна, че прави реклама на адвоката си.

"Не искам да превръщам страницата си в махленска, а просто се чудя защо мъжете обикновено абдикират?", продължи да държи на своето Вихра и обясни: „Не издигам Жоро Игнатов, той сам си се е издигнал достатъчно като адвокат. Аз винаги ще го издигам като мой приятел, защото когато някой е толкова зад теб цели 12 години си струва да вярваш в него!“.