Фолк певицата Мария категорично опровергава твърденията, че приключва с кариерата си. Макар в момента да ограничава участията си, за да бъде повече време с дъщеря си Марая и любимия си Хриси, тя няма намерение да обръща гръб на фолк музиката.

Мария обяснява, че е свикнала със злобните нападки към себе си, но животът, който има е благодарение на сериозно бачкане и любовта на феновете си.

''Имах период в кариерата си, когато години подред не извадих нито един хит на пазара. Но и тогава не спрях да пея, любовта на феновете ме движеше напред, реализирах по 25 участия на месец и това ми даде надеждата и волята, че нещата ще се променят", обяснява Мария пред Story.

"Вярвам, че ми се случват хубави неща, защото аз самата съм направила много добро. Но знам, че нищо в този живот не е само късмет и съдба, а се дължи на много яко бачкане, на много силна мотивация и много големи лишения.“ И те наистина я променят, но не само в професионален план, но и в личен.", допълва изпълнителката на "Пайнер", цитира bliasak.bg.