Мария е преспала с Жоро Бирмата, научи "България Днес".

Шокиращото е, че това се е случило в края на миналата година, докато фолкпевицата е била омъжена за милионерския наследник Християн Гущеров.

В края на март тази година той обяви първо пред "България Днес", че се развежда с Мария и я е прогонил от дома си, защото не може повече да търпи изпълненията й. Тогава Християн намекна, че съпругата му не е живяла в духа на християнските ценности, но дипломатично реши да замълчи за прегрешенията й.

Месеци по-късно обаче греховете й започват да излизат наяве. В края на миналата година в периода октомври-ноември Мария и Гущеров на няколко пъти се разделяли за кратко заради скандали между двамата. Християн усещал проблеми в поведението на съпругата си и това искрено го дразнело, докато Отварачката не давала вид, че си е взела поука. Тя постоянно излизала нощем по заведенията и твърде често се разголвала, което не приляга на омъжена дама и майка на дъщеричка.

При една от тези кратки раздели Мария се озовала в леглото на Бирмата и двамата прекарали бурна нощ. Фолкпевицата не се посвенила да изневери на любимия си и измачкала чаршафите заедно с един от най-вървежните столични плейбои. След това отново се върнала при Гущеров, опитвайки се да спаси брака си.

Мълвата за секса между Отварачката и младия бизнесмен веднага се разнесла из светските среди и до ден днешен се говори за невярната изпълнителка. Не я ясно дали към момента на прелюбодеянието Бирмата е бил заедно с Алисия, с която имат връзка, но и те ту се разделят, ту се събират. Младежът беше голямата любов и на Преслава, с която дълги месеци бяха заедно, но скандалната им взаимна ревност и няколко инцидента в нощни заведения сложиха край на отношенията им.

"С какви ли очи Мария ще погледне Алисия и Преслава, след като преспа с толкова важен за тях мъж. В тези среди жените сякаш нарочно си правят мръсотии и си крадат мъжете, за да могат после победоносно да се хвалят. Най-лошото е, че историята за секса достигнала и до Гущеров, който искрено се разочаровал от поведението на тогавашната си съпруга", коментира информирани с любовните многоъгълници в родния фолкаджийски живот.

Мария и Християн вдигнаха сватба през 2015 г. навръх рождения ден на изпълнителката - 13 януари. В крайна сметка датата се оказа фатална за брака им и малко повече от 2 години по-късно отношенията им приключват.

През годините бизнесменът и певицата на няколко пъти бяха разделяни от слухове, като последната информация беше през ноември 2016 г. Тогава двамата категорично отрекоха пред "България Днес", че се развеждат, и съмненията се разсеяха. Окончателният раздор вероятно е настъпил около Нова година, след като през март т.г. стана ясно, че от 3 месеца двамата не делят един дом.

След като беше прогонена, Мария буквално скъса синджира и се отдаде на денонощни купони. Без грам свян и примиреност, тя започна да се появява полугола на участия и да се натиска на случайни мъже. Изведнъж зачестиха участията й, въпреки че беше изчезнала за близо две години.



Чалгарката не остана дълго време сама и наскоро стана ясно, че има връзка със старозагорския бизнесмен Ангел Тенев-Свинаря. Той щедро подкрепял професионалните идеи на изпълнителката, а тя му се отблагодарявала, като през уикенда пътувала до Града на липите. Но и тази нейна връзка се изчерпала, тъй като Мария искала да живее в София, а Тенев настоявал да са в Стара Загора. Отчаяната Мария предприела драстичен ход и решила да моли Гущеров да се върне при него. Той обаче бил категоричен - не искал изневери и разголен живот от жената, която щяла да бъде до него. Това буквално разтресло Отварачката и тя се впуснала в търсене на поредния си мъж в живота.

Вътрешни снимки: "България днес"