Деветият рожден ден на Марая ще бъде поредният ѝ незабравим спомен, създаден от любящата ѝ майка, научи HotArena.

Мария за пореден път доказа, че може да бъде и баща, и майка за прекрасната си дъщеря.

Марая преди няколко дни имаше рожден ден, а партито-изненада на рожденичката се оказа наистина грандиозно.

От известно време изпълнителката на "Червеният картон" се е установила в Слънчев бряг, за да балансира по-успешно между морските си ангжименти и свободното време, което посвещава на дъщеря си.

Мария освободила петъчната си вечер от участия, за да може да се посвети изцяло на празника на дъщеря си. И отново успя да го направи както си му е реда.

Купонът се е провел в хотела, в който красавиците са отседнали.

Трескавата подготовка е започнала още от ранни зори, а Марая едва е издържала до вечерта, за да посрещне гостите си и да получи подаръците си. Много семейни приятели и дружки на рожденичката уважиха празника ѝ.

А специален гост на купон е бил рапърът Криско.

Явно покрай съвместната си работа Мария и Талев са си станали и дружки. Затова изпълнителят уважил поканата и поздравил Марая с няколко парчета, изпяти специално за нея. Малката принцеса е сред феновете му и искрено се зарадвала на изненадата.



Не по-малка била радостта ѝ и при вида на приказната торта с фойерверки. Върху сладкарското изкушение е намерила място и снимка на майка и дъщеря, както и огромно сърце. Поднасянето на тортата е било съпроводено и с цветна заря. 



На партито присъства и бабата на рожденичката Йорданка, както и леля Ирена и малката Йордана.

 

Публикация, споделена от M A R I A (@maria_official_bulgaria) на