Актрисата Мария Силвестър и половинката й Силвестър си купиха кемпер, с който ще обикалят "по света и у нас".

Според жълтата преса една от първите дестинации на щурото семейство ще е Гърция.

Хонорарът на синеоката водеща на "Красива наука" по БНТ бил доста скромен, затова нямало да се глезят по хотели, а ще спят в кемпера.

Въпреки че спечели известността си като модел на „Ивет фешън", госпожа Силвестър говори със сарказъм за дефилетата си. Така и не се научила да се наслаждава на разходките по модния подиум. Колежките и приятелите й я бъзикали, че е единствената манекенка, пропуснала да спи или да се омъжи за футболист.

Мария и съпругът й се срещат за първи път на кръстовище в София. Запознава ги тяхна обща приятелка. Актрисата е категорична, че любовта не пламнала от пръв поглед, но пък имали за какво да си говорят. Сладката раздумка била насърчена от внезапно плисналия дъжд, който ги принудил да се скрият в близък безистен. След като установили, че са сродни души, двамата започнали да излизат. Силвестър, който сега се подвизава в "Пълна лудница", направил спонтанно предложение да се оженят, докато били на селски туризъм.

„Не бяхме пияни. Казах „Да" съвсем осъзнато," категорична е Мария. Сватбата преминала без тежки церемонии - младоженците били с ежедневни дрехи, а булката, която е вегетарианка и по принцип не пие, се "нокаутирала" с бадемов аперитив, пишат от Blife.