Фолк звездата Мария вече хапва само в семейния ресторант на Гущеров, тъй като я мързяло да направи дори един сандвич на дъщеря си.

В същинска господарка на чифлика си се е превърнала фолк певицата, която коли и беси в семейното гнездо, откакто е част от фамилията Гущерови. Последната жертва, която падна вследствие високите изисквания на заралийката, е личният готвач на семейството, пише в. „Всеки ден“, цитира hotarena.net. Изпълнителката уволнила черпак-майстора, заради лошата хигиена в кухнята и разнасянето на интриги от дома им извън нея.

В приятелски кръг Мария се оплакала, че за две години престой в къщата на Гущеров два пъти е намирала косъм в чинията си. Освен това манджите не били гурме, а типична българска столска кухня, която не й се нравела по вкуса.

Според певачката именно това била причина съпругът й да е с наднормено тегло, тъй като на хранене омитал по две порции я мусака, я пиле с ориз или пълнени чушки, а десертите се правели с по кило захар.



Според Мария уволнението на готвача било повече от наложително и загубата не била голяма. Така хем се спестявали пари от продукти, разходи по приготвянето им, а и не малка заплата на кулинаря. В момента семейство хапва предимно в личния им столичен ресторант, където обаче порциите никак не са по стомаха на Гущеров.

Гурмето трудно задоволявало апетита на Хриси, а любимото му ястие е бавно печено петленце с пюре от сладки картофи и парсли сос, от което той омитал по две порции на веднъж.

В дома си Мария продължава да поддържа единствено налична прислуга. Двете женици били отговорни за храненето на щерка й Марая, тъй като певицата не влизала в кухнята дори да намаже един сандвич на детето си. Познати споделят, че брюнетката от Стара Загора се изживявала като истинска аристократка и държала кафето й да се сервира върху сребърен поднос със сребърна лъжичка...