Крепка дружба, вплетена в легендарното предаване „Ку-ку", а впоследствие тежка раздяла, довела до вражда над 15 години.

Така накратко могат да се опишат бурните отношения между Слави Трифонов и бившата му колежка и приятелка Марта Вачкова.

„Готова съм да му простя", обяви изненадващо актрисата в сензационно интервю изповед, което ще се излъчи тази вечер в предаването „Поверително от Н.Л." по ТВ7 от 22,30 ч.

Грозни думи и обиди един към друг се каканижеха много време между двата враждуващи лагера на Дългия и дъщерята на Григор Вачков.

Шоуменът опердашваше редовно Марта в предаването си със злобни шегички, а в книгата си „За стърчането" дори я нарече „интригантка".

Тя също не му остана длъжна и в десетки интервюта изрази огорчението си от него и го упрекна, че е готов на всичко за пари.



Преди известно време Вачкова призна, че екипът от „Ку-ку" навремето се е разделил заради нечестните сметки на Слави, както и по политически причини.

Тя дълго време не прикриваше разочарованието си от това, че Трифонов ги е принуждавал да произвеждат чалга музика, а впоследствие не е дал на нея, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев нито стотинка от хитовия за времето си албум „Рома тв", който реално прокара първите стъпки на попфолка у нас.

„Със Слави сме толкова различни, разбираме живота не по един и същ начин. Той чува каквото си поиска. Ако му кажа „Добър ден", ще рече, че съм му подвикнала „Добър вечер", разказва Марта в интервюто пред своята близка приятелка и колежка Катерина Евро.

Именно на нея актрисата доверява, че й е станало драго, откакто е научила за директивата, която Дългия наскоро спуснал на сценаристите си.

В нея той изненадващо наредил всички обиди и злобни шегички по адрес на Вачкова в шоуто му да бъдат прекратени. Това умилило Марта и тя взела решение за себе си, че е готова да забрави лошото.

„Ако ми поиска прошка, ако осъзнава, че е сбъркал, ще му я дам веднага. Тогава ще ни олекне и на двамата", казва Вачкова за първи път след толкова много години вражда.

В изповедта си пред Катето Евро Марта разкрива още, че е осъзнала, че не можеш да бъдеш обичан от всички.

Тя е живяла дълго във времето, в което артистите са били наистина ценени, но вече й е ясно, че нещата не стоят повече така. „Сега колкото хора те харесват, толкова и те мразят", смята актрисата.

Катето Евро пък прави ретроспекцията, че всъщност Вачкова никога не е била отразявана от медиите в негативен аспект, освен в случая с голите й снимки.

Преди две години именно вестник „Всеки ден" публикува сензационните папарашки фотоси на Марта дибидюс на плажа.

Първоначалната реакция на актрисата бе да заяви, че това е колаж, вероятно притеснена от факта, че е изловена да се разхожда както майка я е родила на плаж, който не е за нудисти. Сега в разговора на приятелките става ясно, че двете са били заедно на морския бряг.

„Ама ние не бяхме точно на плажа, а на скалите, да не сме луди да се събличаме там, където има хора по бански", казват двете в един тон.

Именно това ядосало Марта, а не, че е заснета по евино облекло.

„Нелепо е, аз като ходя по улиците, виждам много повече пълни хора, отколкото с идеални размери. Нямам проблем нито с тялото си, нито с килограмите си, щастлива съм такава, каквато съм", споделя Вачкова.

В интервюто пред Катето Евро Марта прави и признание за интимния си живот. Тя разкрива, че отдавна е заличила чувствата си към бащата на дъщеря си Рада, че вече дори не помни какво й е причинил и е благодарна за най-хубавия подарък, който й е направил - детето им Рада.

Актрисата се раздели отдавна с мъжа, от когото роди, огорчена и разочарована от него. Всъщност най-голямата любов на Марта, както самата тя твърди, е колегата й Владо Пенев. Те бяха гаджета в младостта си и до ден днешен са много близки приятели. „Това е най-съдбовната връзка в живота ми, като си спомня за нея, винаги се усмихвам", казва Вачкова.