Мастило изправиха на крака публиката в залата на операта във Варна.

Залата, заедно с двата балкона буквално се пръскаше по шевовете от фенове на групата, които бурно аплодираха Мастило и не им дадоха шанс да слязат от сцената без бис.

Мастило грабнаха всички присъстващи от самото начало с впечатляваща мултимедия и изключително звучене, а усмивките и лицата на хората грейнаха още с появяването на Вики на сцената.

Публиката направо изригна при появяването на оперният солист Стоян Стоянджов. Той партнира на Вики в две от емблематичните парчета на групата – “Памуковите облаци” и “Виж ме пак”. Техните изпълнения предизвикаха бурни аплодисменти и вдигнаха градуса на настроението до тавана. Мастило изпълниха на живо всички любими хитове на групата в специални за турнето аранжименти, а присъстващите дами пяха с пълен глас заедно с Вики неповторимото “Мойте кафеви очи”.

Невероятно звучене, завладяваща визия, много истински емоции, бурни аплодисменти и викове изпълниха залите на оперите в Стара Загора и Пловдив.

Следващите концерти от турнето “Виж ме пак” са на 26.11 Русе, 27.11 Силистра, 28.11 Плевен, 04.12 Пазарджик, 05.12 Банско и 08.12 София.