Успехът на Дарина Павлова се дължи на факта, че преди години я е газила мечка, хвърли бомбата в ефира на „Поверително от Н.Л." Катето Евро.

Ексцентричната актриса с албански произход е сигурна, че постиженията в живота на мадам „Мулти" са плод именно на древния ритуал, който тя изпълнила в пияно състояние преди много години.

През август 1994 година Дарина и Илия Павлов отдъхват на родното Черноморие. По същото време хитовото тогава предаване „Ку ку" е на турне и богатата двойка се засича с актьорите от шоуто в кръчма в Поморие. Красавицата от Казанлък задължително е душата на компанията като ни най-малко се притеснява да върши всякакви глупости, с които да развеселява приятелите си. Така, обърнала вече 2 уискита, Дарина става център на внимание в заведението, след като мечкар търси доброволец, който мецаната да налази за здраве и берекет.

Макар тежаща едва 46 килограма, казанлъшката роза първа тича към дансинга, където без много да му мисли ляга с марковата си рокля на мръсния под. Мечката слага лапи върху крехкия гръб на Павлова и светкавиците на апаратите защракват, а приятелите на лудата глава я овикват. Щастлива и доволна, след като мечката се е разходила по гърба й, Дарина става, сякаш са й правили масаж и продължава да обръща чашка след чашка.



Днес, 20 години по-късно, близките на Павлова са убедени, че именно смелите й действия на ония години са довели до този й успех. Според поверието, който е намачкан от четиринога кафява хищница, го чакат само здраве, пари и успехи.

Не всички обаче се осланят на тези поверия. Познавачи на любовната биография на Дарина са сигурни, че луксозният й начин на живот днес се дължи на факта, че са я лазили богати мъже, а не мечки.

След смъртта на Илия Павлов мадам „Мулти" наследи милиони, част от които изнесе от България в Италия и САЩ. На Ботуша и извън Океана дамата върти бизнес с акции, телевизионни предавания и хотели.