"Враговете да не се радват. здрава съм. Не съм в болница. Стоя си спокойно вкъщи, посрещам си децата, които по празниците ме посетиха.

Наистина, имах по Нова година лека температура, но го отдавам не толкова на вирус, който на желанието на тялото ми да си почине, защото се поуморих", каза за "24 часа" тв водещата и победителка в "Биг брадър" Миглена Ангелова.

Тя с минути искрено се смя на новината, разпространена от някои сайтове, че едва ли не бере душа в болница след усложнения след 10-дневен грип.

"При мен е дъщеря ми Дора с внука Деймиан. Дора ми се похвали, че ще участва в международен проект в Египет, свързан с гробницата на Рамзес. С тях двамата и със сина ми заминаваме за 4 дни на почивка в Девин. Чувала съм много хубави неща за този курорт, но досега не съм ходила", разказа тя.

Малко преди празниците се върнала от Шанхай, където продължава да движи проектите си за работа с китайски колеги. Сега ги очаква тях в България.

"Имам много работа и това е за мен най-доброто лекарство. Чакам гостите от Шанхай. Дописвам си книгата. Мислех да я нарека "Една кучка по принуда", но приятелките ми не са съгласни. Сега обмислям варианта "Дневниците на вещицата", а може би на "Записките на една вещица кучка" , още търси заглавие на книгата си Ангелова.