Телевизионният водещ Милен Цветков разкри съкровени тайни от личния си живот.

В предаването на Гала "На кафе" той разказа как е приел смъртта на майка си и как му е била поднесена горчивата новина, пише blitz.bg.

Той остава полусирак на едва 6-годишна възраст, когато майка му умира след тежко боледуване.

"Не ме пуснаха на погребението. Бяха ми обяснили, че майка ми е заминала в командировка. Аз обаче усещах, че нещо не е наред. Всичко стана ясно, когато баща ми ме попита - "А какво ще кажеш, ако майка ти не се върне от командировката?". Веднага разбрах какво се е случило", обясни Милен Цветков.

Той не скри, че е бил в почти постоянен конфликт с баща си:

"Бях възпитаван с голяма дисциплина, а това пораждаше много скандали. Баща ми е живял в патриархално време и той беше свикнал да командва семейството", призна водещият и не скри, че често е бягал от дома си.

"Явно съм бунтар от малък. Влудявам се, когато има натиск срещу мен", уточни той.

Милен Цветков разкри и друга част от личния си живот:

"От много малък се грижа за възрастни хора, които са в невъзможност да се самообслужат. Баба ми и дядо ми бяха такива. Затова винаги изпитвам съжаление към възрастните. Човек трябва да ги обгрижва. Като малки деца. Трябва да свикне, че те вече не са родителите, на които разчита да го напътстват в живота и да съобразява отношението си с това", посъветва той.

Телевизионерът обяви, че е създаден за семеен живот и в никакъв случай не е нощна птица:

"Не обичам да излизам вечер. Предпочитам да гледам филми вкъщи. Това е черта на семеен мъж. Нямам необходимост да водя живота на млад човек. Обичам домашния уют, просто съм създаден за семейство", категоричен беше Милен Цветков.

Снимка: Bulphoto