Али Алиев, който се прочу, след като се класира на седмо място на световния конкурс „Мистър Менхънт“ през 2007, е много ядосан и обиден на Милен Цветков.

От предаването „Часът на Милен Цветков“ се обадили на Али, който живее в Бургас и го запитали дали е склонен да участва в предаването и да пътува до София, пише kliuki.bg. Той се съгласил и в уречения ден се втурнал по заснежените и опасни пътища на родината с една-едничка цел – да спази даденото обещание.

„В най-големите студове в края на януари ми се обади някаква негова асистентка и ме попита мога ли да пътувам до София за участие в предаването му. Казах „Да”. Пътувах с автобус, не посмях да тръгна с колата си – кучешки студ и снегове бяха, помниш. Пристигам в София и научавам, че е станала „грешка” и няма да участвам. Ядосах се, но преглътнах „недоразумението”. Очаквах най-малкото извинение и да се погасят поне пътните ми до София. Не са кой знае какво – петдесетина лева. Не само че не ми предложиха да ми ги погасят, ами взеха да ме обиждат – едва ли не, какво правя в София!“, сподели Алиев огорчението си пред „Блиц“.

Не само, че не му поели пътните, но и го нахокали като първолак, гневи се моделът. Най-скандализиран бил от реплика на Милен Цветков, който с менторски тон му заявил „Ти, като не знаеш темата на предаването, как така тръгваш?! Ами ако темата ми беше „Мога ли да те опъна отзад“, изцепил се устатият водещ.

Али направо онемял при тези думи:

„Не съм очаквал подобно нещо и се чудя как човек с неговата популярност минава за някакъв морален стожер от екрана. Доколкото знам, той е завършил педагогика на това отгоре! Както казваме ние, мюсюлманите „Язък!“, коментира Алиев.

Вижте фотогалерия:

Али Алиев