Певицата и актриса Миленита търси чинии за новия си дом и хамали, които да я пренесат от старото жилище, обяви самата тя в социалните мрежи. "В тази изтрещела, пълна с обрати, невероятна за всички година сбъднах мечтата си да се върна да живее в тази любима част на София, вече с още една дъщеря", заяви блондинката.

Барманката от сериала "Под прикритие" преди петилетка роди третото си дете от фризьора Мариян Захариев Мъро, станал известен от участието си във втория сезон на VIP Brother. От лятото се говори, че двамата са се разделили и новината изглежда сега има потвърждение, след като звездата сменя квартирата си и се налага сама да е ремонтира и обзавежда жилището си.

Певицата публикува и видео, с което разходи виртуално приятели и почитатели в новото си жилище, което е наела под наем. От клипчето става ясно, че холът е напълно празен, в детската стая има само едно легло с малка секция.

"Който има път насам, може да мине да ни донесе някоя и друга чиния, картина или саксия с разсади. Също ако някой има час-два свободен утре сутрин около Попа и желание да ни помогне да пренесем най-ценното от 15 години живот, ще се радвам да ми пише".

източник:Телеграф