Четирите си деца поравно са разделили манекенката Ирена Милянкова и бившият й съпруг Росен Чолов. Големият син Уилям Чолов и дъщерята Мери Роуз живеят в София при баща си. Другите им две деца живеят заедно с новото семейство на Милянкова. Мелани е ученичка в столично училище, а Уилям се е посветил на тренировките по бокс, като дори вече има спечелени титли.

Затова и децата не последваха Милянкова в Солун, където живее с втория си съпруг Николай Чолаков. Нещо повече, въпреки криминалното си минало Чолов е поставил ултиматум на Милянкова, че децата остават при него. Приятелки на Милянкова издават, че тя искала да избегне съдебни битки за родителски права, за да не станат публично достояние. Затова се съгласила на този етап да разделят децата. Милянкова подкрепя спортните успехи на сина си Уилям, затова и го оставя на грижите на баща му.

Въпреки напрежението Ирена поддържала нормални отношения с бившия си съпруг в името на наследниците. Милянкова и Чолата се разделиха през 2014 година още докато той бе в следствения арест по обвинение за сводничество. На Ирена й се наложи да се грижи сама за четирите деца. Тя започна работа първо като продавачка в бутик, а после и като консултант недвижими имоти.

След като срещна втория си съпруг Никола Чолаков и роди още две деца, семейството се премести в Гърция. Междувременно голямата й дъщеря Мелани Роуз тръгна по стъпките на майка си и също се насочи към модния бранш, припомня "България днес". Междувременно стана ясно, че Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) отнема имущество за над половин милион лева от Чолов и Милянкова.


С влязло в сила решение на Софийския апелативен съд (САС) по иск на Антикорупционната комисия се отнема имущество на обща стойност 547 507 лв. от Чолов и Милянкова. В това число - отнема левовата равностойност на дружествени дялове и суми по сметки в различни банки, както и паричната равностойност на двуетажна сграда с двор в София, съобщиха от КПКОНПИ. Имотът не подлежи на отнемане, тъй като е купен с банков заем. Изчисленията на инспекторите на Комисията, които са потвърдени от съда, обаче показват, че през целия проверяван 10-годишен период Чолов и Милянкова, с която е живеел на съпружески начала, не са имали достатъчно законни доходи, за да покриват разходите си, включително и вноските по ипотечния кредит.