Щастливка е фолк певицата Анелия.

Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ забърса един от най-желаните и богати ергени в България, който я глези като царица.

Най-новата глезотийка, с която министерският син Калоян Арсенов щял да я дари, е апартамент в центъра на София.

Синът на Долорес Арсенова вече избирал новото жилище, в което ще живее с фолк певицата. Калоян бе засечен от папараци да обикаля по имоти на оглед, и то не с кого да е, а с… майка си.

Както знаем, бившата министърка трудно може да си хареса някоя жена за снаха, като дори отхвърли Мис България Юлия Юревич. Явно обаче Анелия й е влязла под кожата, за да подкрепя сина си при покупката на общото им жилище.



„Имам човек до себе си, влюбена съм и много щастлива. Но няма да коментирам кой е“, категорична е Анелия. А за Калоян само лаконично казва: „Да, познаваме се, но само толкова“.

В същото време в социалния й профил се върти селфи на двамата – Анелия го гушка и целува сладко-сладко, а той се е хилнал като зелка. Пак така „по приятелски“ двамата често са засичани по столичните заведения и в провинцията.

„Явно нещата са доста сериозни, след като Калоян й избира и апартамент. Може пък и скоро да се чуе за министерски наследник-младши“, кискат се пайнерки.

Папарашка снимка: България Днес