Тв водещата Мира Добрева била категорично против съпругът й Жоро Торнев да влиза във „ВИП Брадър”, пише списание LOVE style.

Дори го заплашила, че ако го направи – може въобще да не я завари в дома им, когато се върне от престоя в Къщата.

„Не бях съгласна да участва в риалити шоуто, но въпреки това той си взе решението, без да се съобрази с моето мнение – казва Мира Добрева пред LOVE style. – По тази причина отказах дори да бъда негов защитник в лайфовете в студиото”.

Синът на Мира и Жоро също драматично преживял появата на татко си на екрана.

Водещата на предаването „Отблизо” по БНТ1 има и друга причина да се притеснява от престоя на съпруга си в Къщата. Във ВИП дома влезе негово бивше гадже – Надя от „Елит”.

Двамата са имали връзка преди режисьорът да тръгне с Мира и на журналистката тази близост никак не й е приятна, защото със съпруга си вече са изживели голяма криза в своите взаимоотношения.

„Жоро ми изневери! – разкрива Мира. – Това беше изключително тежък период за нас и за връзката ни. Трудно се изживява подобно предателство, но въпреки всичко простих.”

Двамата намерили сили да разговарят, да преодолеят трудностите и да продължат напред заедно. А тя е категорична, че още го обича.