В разгара на летния сезон Мира Добрева се зае да вае тяло на морето.

За разлика от повечето родни знаменитости, които отмарят по плажовете и баровете, водещата на „Денят отблизо” се отдаде на въртене на педали, пише в. "Монитор".

Телевизионерката демонстрира ретро возило с кадър в социалната мрежа „Великолепието на това колело се крие във възрастта му. Изяществото идва от националността му. „Пежо” на повече от 30 години. Разхождало е някоя нежна дама из улиците на Париж преди десетилетия. Днес гладко плъзга мен по местата, на които го водя - гледам да няма дупки и да е равно. Жоро ми го намери от един пловдивски колекционер”, разказа за новата си придобивка Мира.



В момента тя и семейството й кръстосват родното Черноморие, като са отседнали в комплекса „Марина Кейп” в Ахелой. Мястото е сантиментално за Мира и съпруга й, режисьора Жоро Торнев. Точно там преди седем години водещата и любимия й сключиха брак.

Със забавна снимка от плажа се разписа и Стефан Щерев-Чечо. Актьорът влезе в ролята на русалка, като за целта беше омотал краката си в детски костюм. „Я, какъв русал”, възкликнаха приятелите на Чечо във Facebook по повод превъплъщението му. Други пък шеговито го определиха като бременна тюленка, пише ''Блиц''.