Мис България 2003 година Райна Налджиева, която преди две години вдигна сватба с музиканта Георги Янев, роди близнаци. Щастието на майката е обаче не само двойно, а направо тройно, защото брюнетката успя да пребори ковид бременна в деветия месец. "Днес на Арахангеловден се появиха и нашите две ангелчета! Румяна и Александър! Нека бъдат много здрави, а ние с тати обещаваме да ги правим винаги щастливи!", написа в социалните мрежи Райна.

Тя е родила в една от най-известните софийски болници, в който пациенти са и други ВИП-аджии. „Да изкараш ковид в 9-ти месец си е истинско предизвикателство! Слава Богу преминахме успешно през тази гад и вече нямаме търпение да се срещнем и да се гушнем", сподели Райна преди няколко дни. 

Китаристът и основател на група Каффе Георги Янев и най-красивата българка се ожениха преди 2 години. Техни кумове бяха Влади Ампов - Графа и съпругата му. Орлин Павлов, Любомир Ковачев, Вяра Атова и Константина Живова са само част от знаменитостите, които се присъединиха към купона. Райна приключи с успешната си моделска кариера и се насочи към танците.